Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 369 6303

Visszaküldési és garanciális szabályzat

Visszaküldési Szabályzat

Elállási jog: A vásárlók jogosultak elállni a szerződéstől 14 naptári napos határidőn belül, a termék kézhezvételétől számítottan, indoklás nélkül. Ez az időszak lehetővé teszi a vásárló számára, hogy értékelje a terméket, mint ahogy azt egy fizikai üzletben is megtehetné.

Elállási jog gyakorlása: Az elállási jog gyakorlásához a vásárlónak írásban kell jeleznie szándékát a [customer service email] címre küldött e-mailben, vagy a weboldalon elérhető elállási nyilatkozat kitöltésével. Az elállási nyilatkozatot a termék visszaküldésével egyidejűleg is meg lehet küldeni.

Visszaküldés feltételei: A visszaküldött terméknek eredeti állapotában, sértetlen csomagolásban kell lennie. A visszaküldés közvetlen költségei a vásárlót terhelik.

Visszatérítés: A webshop kötelezettséget vállal arra, hogy a termék visszaérkezését követő 14 napon belül visszatéríti a termék árát és az eredeti szállítási költséget az eredeti fizetési módon.

Garancia Szabályzat

Garancia időtartama: A webshop által forgalmazott termékekre a gyártó által meghatározott garanciális időtartam vonatkozik, amely általában 1-2 év. A pontos garanciaidő a termék dokumentációjában található.

Garancia tartalma: A garancia a gyártási és anyaghibákból eredő meghibásodásokra terjed ki. Nem vonatkozik a normál kopásból eredő károkra vagy azokra a károkra, amelyek nem megfelelő használatból erednek.

Garancia igénybevétele: Amennyiben a termék a garanciaidő alatt meghibásodik, a vásárlónak a [customer service email] címre kell jeleznie a problémát, és meg kell adnia a vásárlás bizonyítékát (pl. számla, nyugta). A webshop értesítést követően tájékoztatja a vásárlót a további lépésekről.

Kivételek: Bizonyos termékek esetében, mint például az élelmiszerek vagy a gyorsan romló áruk, nem alkalmazható az elállási jog. Ezen termékek listáját és a kivételek részletes leírását a weboldalon kell megadni.